Stella Heijnens
Communicatieadviseur SCAN en Technology

Onze eerste SCAN aardwarmte onderzoeksboring, uitgevoerd door EBN. Deze mooie mijlpaal werd vastgelegd door de Timewriters vanaf het moment dat de locatie werd aangelegd en de boortoren werd opgebouwd. In twee minuten kunnen wij nu aan toekomstige omwonenden laten zien wat ze kunnen verwachten en hoe we alles ook weer helemaal opruimen na het onderzoek. Er wordt goed meegedacht en als bonus kon het team op afstand ook meekijken!

Karin van Appeldoorn
Communicatieadviseur HvA (project Jakoba Mulderhuis)

In de drie jaar tijd dat er aan het Jakoba Mulderhuis van de Hogeschool van Amsterdam gewerkt is, heeft Bouwtimelapse zich altijd flexibel opgesteld en meegedacht over de verschillende hoeken waar vanuit gefilmd kon worden. Hierdoor zijn op verschillende momenten prachtige timelapsefilms opgeleverd. De bouw was hierdoor goed te volgen voor iedereen!

Theo Coenen
Directeur Coenen Boxmeer B.V.

‘Een nieuw distributiecentrum bouw je niet elke dag. Daarom wilden we graag een timelapse om de bouw vast te leggen. Maar dan wilden we ook echt een goede timelapsefilm en niet even houtje touwtje een beveiligingscamera ophangen. Zo kwamen we uit bij The Timewriters en die hebben het helemaal waargemaakt. Een coole film, van ‘De Coolste Toren.’

Josien Schraverus
Adviseur Communicatie Naturalis

De bouw van het nieuwe Naturalis was voor ons een ongekend avontuur. We wilden het hele proces graag op een professionele manier vastleggen. Van de eerste paal tot de laatste steen. De kwaliteit van de camera’s en de expertise van the Timewriters hebben ervoor gezorgd dat we bij de opening een prachtige timelapsefilm konden tonen. Tweeëneenhalf jaar bouw is mooi gemonteerd en samengebracht tot tweeëneenhalve minuut.

Denise Scholte
Projectteam Trekfietstracé, gemeente Den Haag

Het transport en het plaatsen van het Jan Linzelviaduct over de A4 ter hoogte van Ypenburg was een bijzondere gebeurtenis voor de gemeente Den Haag. The Timewriters hebben dit voor ons in beeld gebracht. Zowel de voorbereiding als de opnamen zelf verliepen op rolletjes. En Timewriters leverde de timelapse binnen enkele dagen op. Met als resultaat: een prachtige timelapsevideo, waarmee we de nieuwe fietsroute Trekfietstracé goed op de kaart hebben gezet.

Serge Wagenvoort
directeur Interline Sportsystemen BV

‘Voor een groot project in Belgie, hebben we opnieuw the Timewriters gevraagd om de bouw van onze sportvloeren in beeld te brengen. De samenwerking was fijn en adequaat. Het resultaat prachtig. De timelapsefilms zijn voor ons van veel waarde voor toekomstige projecten.

Arjan Schreven
Hoofd Marketing & Communicatie KlokGroep

Bij de bouw van Optimaat-woningen gaat het om snelheid en kwaliteit. De afzonderlijke onderdelen worden in een fabriek gemaakt en op de bouwplaats in elkaar gezet. ‘The Timewriters’ hebben de werkzaamheden op deze twee locaties prachtig in elkaar verweven in een timelapse. De bouwsnelheid is duidelijk zichtbaar en de kwaliteit komt goed naar voren. Ze hebben een prachtig resultaat geleverd én ons van deskundig advies voorzien.

Wivine Hoex
Senior Manager Marketing - Ballast Nedam

We willen onze projecten in de realisatiefase op een aantrekkelijke manier ín beeld brengen. Samen met the Timewriters is een stijl en vorm gekozen die bij Ballast Nedam Bouw en Ontwikkeling Speciale Projecten past. Het resultaat is zeer positief ontvangen.

Thomas Groot
Projectleider Hoogheemraadschap Holland Noorderkwartier

De seizoenstimelapse is een perfecte manier om de verbeteringen aan de kade van de Jisperdijk te laten zien. De dronebeelden maken het plaatje compleet!

Bart Klouwen
Communicatie De Nieuwe Stad Amersfoort

Van kale parkeervlakte naar multifunctioneel plein, dat is een behoorlijke transformatie. Met de timelapseregistratie van the Timewriters hebben we stakeholders kunnen meenemen in dit proces. Aangevuld met dronebeelden is het geheel een prachtige timelapse film geworden.

Ellen Twickler
Communicatieadviseur provincie Noord-Holland

Een fietsbrug plaatsen is geen alledaags proces en we wilden dit dan ook graag op beeld laten zetten. The Timewriters denkt graag met je mee hoe de registratie het beste tot uiting komt en leverde een prachtige film op!

Renate Ernst
extern communicatieadviseur Gemeente Amersfoort

De timelapsefilm van Amerena heeft een groot bereik gehad. Binnen 24 uur hadden meer dan 30.000 mensen het bericht gezien! Door de film konden inwoners van Amersfoort en andere geïnteresseerden het bouwproces van het begin tot het eind volgen.

Xavier Noach
Fund manager IEF Capital

De volledige sloop en nieuwbouw van het voormalig HEMA pand naar een nieuw en uniek multi-tenant gebouw wilden wij graag goed vastleggen voor de vele stakeholders. The TimeWriters hebben een geweldige timelapse film afgeleverd. Bovendien had men uitstekende ideeën hoe het proces het beste kon worden vastgelegd; de samenwerking verliep dan ook vlekkeloos.

Adriaan Verduijn
Projectleider, Afdeling Ruimtelijk beheer Diemen

We hebben de film gebruikt op de gemeentelijke inloopavond. Dat was een groot succes. Men vond het duidelijk, grappig en informatief. Geen vragen meer gehad over groot onderhoud!

Martijn Lucassen
Commercieel Manager BUKO Huisvesting

Veel klanten weten niet precies wat er allemaal komt kijken bij het bouwen van een tijdelijke winkel. Door middel van de timelapse kunnen we nu heel duidelijk laten zien hoe dit proces bij BUKO in zijn werk gaat bij de bouw met verschillende systemen.

Christel Tijhuis
Projectmanager Leefomgeving gemeente Amersfoort

We wilden als gemeente Amersfoort graag aan bewoners en bestuur laten zien hoe dit soort grote groenprojecten in uitvoering tot stand komen. Daarom hebben we gekozen voor een timelapse-film. Bijkomend voordeel was dat we ook bijzondere momenten als het plaatsen van de ijsvogelwand en de viering van de Boomfeestdag in de film op konden laten nemen. We hebben al veel positieve reacties ontvangen en er is meer begrip voor de werkzaamheden die we doen!

Ramona Fredriks
Media en marketing, SSI Schäfer

De samenwerking met the Timewriters verliep zeer prettig. Snel schakelen, een goed inzicht in ons proces en meedenken waar dat nodig is, heeft geresulteerd in een prachtige film.

Marinus Bogaard
Procesleider Hoogheemraadschap van Rijnland

We wilden de verandering van de oevers in de Reeuwijkse Plassen door middel van een timelapse laten zien. The Timewriters hebben ons deskundig geadviseerd over de (on)mogelijkheden om dit te doen, met een goede film die het hele proces laat zien als resultaat.

Simon Paap
Projectcoördinator Dura Vermeer Infra Regio Noord West

‘Dura Vermeer heeft een nieuwe manier ontwikkeld om festival en evenemententerreinen toekomstbestendig te maken. We wilden dit graag op een goede manier in beeld brengen zodat we ook andere gemeentes kunnen laten zien dat het concept werkt, en wat er voor nodig is om het te maken. The Timewriters hebben onze wensen deskundig vertaald naar de praktijk, zodat we nu een prachtig kwalitatieve timelapsefilm in de hand hebben om onze potentiële klanten te overtuigen.’

Maud Kloprogge
De Lingense Alliantie

Wat een fijne samenwerking met The Timewriters. Flexibel, bereikbaar en daadkrachtig. Topwerk!

Rianne Reuvekamp
Sales & Marketing manager Baars

We wilden voor onze klant iets bijzonders doen. Daarom hebben we de bouw van één van de ‘Hopper Barges’ door the Timewriters laten timelapsen. Bij de ‘launch’ van de beunbakken werd de film wereldkundig gemaakt met de Tower Bridge als achtergronddecor. Onze klant was er zeer content mee! Op onze bedrijfspagina van LinkedIn hebben we met de timelapse heel veel hits gehad, veel meer dan bij een bericht met fotoreportage!

Bert Souman
Projectdirecteur UMCG Protonentherapiecentrum

De bouw van het unieke protonentherapiecentrum wilden we graag laten vastleggen. Door the Timewriters is er een prachtige timelapsefilm van het gehele proces gemaakt. Daarbij was het contact, de service en de samenwerking altijd erg prettig!

Paul van den Heuvel
Sr. Projectontwikkelaar NovaForm

De timelapse van de sloop van de Isala kliniek is erg mooi geworden. Bijna alle Zwollenaren hebben herinneringen aan het oude ziekenhuis. Deze film is dan ook een mooie manier om hen bij het nieuwbouwproject te betrekken. Daarnaast kunnen we deze film gebruiken als PR-materiaal om te laten zien waartoe we als vastgoedontwikkelaar in staat zijn.

Annemiek van Schaik
Office Manager Vreugenhil Dairy Foods

Wij zijn blij met dat we ervoor hebben gekozen om met de Timeboxen de bouw van ons nieuwe kantoor vast te leggen. Daardoor konden we de bouw live volgen, en beschikken over hoge resolutie beelden van het bouwproces. De uiteindelijke timelapsefilm is heel dynamisch en van hoge kwaliteit. We laten de film met veel plezier zien!

Gerben van der Hurk
Adviseur omgevingscommunicatie omlegging A9 Badhoevedorp

De sloop van de zes viaducten van de oude A9 door Badhoevedorp doet letterlijk veel stof opwaaien. Van de sloop van het eerste viaduct hebben we meteen een time laps gemaakt. Deze is ingezet bij voorlichting over de sloop van de overige viaducten. Zo konden we de inwoners van Badhoevedorp op een aantrekkelijke wijze voorbereiden op wat er ging komen. Het resultaat mocht er zijn. Een zeer mooie time lapse die op social veel publiciteit heeft gegenereerd voor het project en werd gewaardeerd door de doelgroepen.

Wivine Hoex
Senior Manager Marketing - Ballast Nedam

Na ruim twee jaar hard werken aan Rijksgebouw De Knoop is iedereen trots op het resultaat. Een timelapse zoals The Timewriters die maken brengt in beeld wat er allemaal is gebeurd. Een mooi en tijdloos document, voor de makers, en de gebruikers!

Marc Sprengers
Projectleider OLCO-Sportsphere

De bouw van een nieuw zwembad is voor veel gemeenten een groot en belangrijk project. Er gaan jaren van planning en besluitvorming aan vooraf. Toen het eenmaal zover was, had de Gemeente Katwijk de wens om het gehele bouwproces in beeld brengen. De timelapseregistratie van The Timewriters heeft dat prachtig gedaan en de film is dan ook echt van toegevoegde waarde tijdens de opening en daarna.

Marianne Kleijnen
Manager Vastgoed

Dankzij het deskundige advies en snelle handelen van The Timewriters hebben we het laatste deel van de sloop van dit immense gebouw prachtig in beeld kunnen brengen. Met name dit laatste deel was het meest spectaculaire deel van het slooptraject! Op 13 september 2018 vond de officiële starthandeling voor de nieuwbouw van Sequoia plaats; de aanwezigen waren erg enthousiast over de timelapse!  

Roy van Lieshout
Projectdirecteur DURA Vermeer

Tudorpark is bouwen in stijl. De prachtige woningen in de kenmerkende Engelse stijl verdienen het wat ons betreft om te worden getimelapsed in hoge kwaliteit. Niet enkel om te laten zien wat we kunnen, maar we geven de toekomstige bewoners op deze manier een extra goed gevoel bij de bouw van deze bijzondere wijk.

Karst IJtsma
Directeur Homines Bouw B.V.

Homines Bouw hanteert het motto ‘simuleren en realiseren’. Met andere woorden: We bereiden een werk eerst tot in de puntjes voor met BIM, 3D en 4D voordat we starten met bouwen. The Timewriters leverde een timelapse af die naadloos samenvalt met de gesimuleerde planning. Een prachtige uitbeelding van onze filosofie.  

logo SteBru
Freerk Kootstra
KAM-Coördinator SteBru

‘Voor de bouw van de nieuwe Eye-catcher Up:Town in het wijnhavengebied van Rotterdam zochten we naar een hoogwaardige kwalitatieve timelapse waar we tevens live konden meekijken. The Timewriters waren een goede keuze. Een prettige samenwerking gedurende twee jaar, zonder gedoe, en met een prachtige film tot resultaat.’