Onze eerste SCAN aardwarmte onderzoeksboring, uitgevoerd door EBN. Deze mooie mijlpaal werd vastgelegd door de Timewriters vanaf het moment dat de locatie werd aangelegd en de boortoren werd opgebouwd. In twee minuten kunnen wij nu aan toekomstige omwonenden laten zien wat ze kunnen verwachten en hoe we alles ook weer helemaal opruimen na het onderzoek. Er wordt goed meegedacht en als bonus kon het team op afstand ook meekijken!

Stella HeijnensCommunicatieadviseur SCAN en Technology

In de drie jaar tijd dat er aan het Jakoba Mulderhuis van de Hogeschool van Amsterdam gewerkt is, heeft Bouwtimelapse zich altijd flexibel opgesteld en meegedacht over de verschillende hoeken waar vanuit gefilmd kon worden. Hierdoor zijn op verschillende momenten prachtige timelapsefilms opgeleverd. De bouw was hierdoor goed te volgen voor iedereen!

Karin van AppeldoornCommunicatieadviseur HvA (project Jakoba Mulderhuis)

‘Een nieuw distributiecentrum bouw je niet elke dag. Daarom wilden we graag een timelapse om de bouw vast te leggen. Maar dan wilden we ook echt een goede timelapsefilm en niet even houtje touwtje een beveiligingscamera ophangen. Zo kwamen we uit bij The Timewriters en die hebben het helemaal waargemaakt. Een coole film, van ‘De Coolste Toren.’

Theo CoenenDirecteur Coenen Boxmeer B.V.

De bouw van het nieuwe Naturalis was voor ons een ongekend avontuur. We wilden het hele proces graag op een professionele manier vastleggen. Van de eerste paal tot de laatste steen. De kwaliteit van de camera’s en de expertise van the Timewriters hebben ervoor gezorgd dat we bij de opening een prachtige timelapsefilm konden tonen. Tweeëneenhalf jaar bouw is mooi gemonteerd en samengebracht tot tweeëneenhalve minuut.

Josien SchraverusAdviseur Communicatie Naturalis

Het transport en het plaatsen van het Jan Linzelviaduct over de A4 ter hoogte van Ypenburg was een bijzondere gebeurtenis voor de gemeente Den Haag. The Timewriters hebben dit voor ons in beeld gebracht. Zowel de voorbereiding als de opnamen zelf verliepen op rolletjes. En Timewriters leverde de timelapse binnen enkele dagen op. Met als resultaat: een prachtige timelapsevideo, waarmee we de nieuwe fietsroute Trekfietstracé goed op de kaart hebben gezet.

Denise ScholteProjectteam Trekfietstracé, gemeente Den Haag

‘Voor een groot project in Belgie, hebben we opnieuw the Timewriters gevraagd om de bouw van onze sportvloeren in beeld te brengen. De samenwerking was fijn en adequaat. Het resultaat prachtig. De timelapsefilms zijn voor ons van veel waarde voor toekomstige projecten.

Serge Wagenvoortdirecteur Interline Sportsystemen BV

Bij de bouw van Optimaat-woningen gaat het om snelheid en kwaliteit. De afzonderlijke onderdelen worden in een fabriek gemaakt en op de bouwplaats in elkaar gezet. ‘The Timewriters’ hebben de werkzaamheden op deze twee locaties prachtig in elkaar verweven in een timelapse. De bouwsnelheid is duidelijk zichtbaar en de kwaliteit komt goed naar voren. Ze hebben een prachtig resultaat geleverd én ons van deskundig advies voorzien.

Arjan SchrevenHoofd Marketing & Communicatie KlokGroep

We willen onze projecten in de realisatiefase op een aantrekkelijke manier ín beeld brengen. Samen met the Timewriters is een stijl en vorm gekozen die bij Ballast Nedam Bouw en Ontwikkeling Speciale Projecten past. Het resultaat is zeer positief ontvangen.

Wivine HoexSenior Manager Marketing - Ballast Nedam

De seizoenstimelapse is een perfecte manier om de verbeteringen aan de kade van de Jisperdijk te laten zien. De dronebeelden maken het plaatje compleet!

Thomas GrootProjectleider Hoogheemraadschap Holland Noorderkwartier

Van kale parkeervlakte naar multifunctioneel plein, dat is een behoorlijke transformatie. Met de timelapseregistratie van the Timewriters hebben we stakeholders kunnen meenemen in dit proces. Aangevuld met dronebeelden is het geheel een prachtige timelapse film geworden.

Bart KlouwenCommunicatie De Nieuwe Stad Amersfoort