‘Een nieuw distributiecentrum bouw je niet elke dag. Daarom wilden we graag een timelapse om de bouw vast te leggen. Maar dan wilden we ook echt een goede timelapsefilm en niet even houtje touwtje een beveiligingscamera ophangen. Zo kwamen we uit bij The Timewriters en die hebben het helemaal waargemaakt. Een coole film, van ‘De Coolste Toren.’

Theo CoenenDirecteur Coenen Boxmeer B.V.

De bouw van het nieuwe Naturalis was voor ons een ongekend avontuur. We wilden het hele proces graag op een professionele manier vastleggen. Van de eerste paal tot de laatste steen. De kwaliteit van de camera’s en de expertise van the Timewriters hebben ervoor gezorgd dat we bij de opening een prachtige timelapsefilm konden tonen. Tweeëneenhalf jaar bouw is mooi gemonteerd en samengebracht tot tweeëneenhalve minuut.

Josien SchraverusAdviseur Communicatie Naturalis

De bouw van het unieke protonentherapiecentrum wilden we graag laten vastleggen. Door the Timewriters is er een prachtige timelapsefilm van het gehele proces gemaakt. Daarbij was het contact, de service en de samenwerking altijd erg prettig!

Bert SoumanProjectdirecteur UMCG Protonentherapiecentrum

De timelapse van de sloop van de Isala kliniek is erg mooi geworden. Bijna alle Zwollenaren hebben herinneringen aan het oude ziekenhuis. Deze film is dan ook een mooie manier om hen bij het nieuwbouwproject te betrekken. Daarnaast kunnen we deze film gebruiken als PR-materiaal om te laten zien waartoe we als vastgoedontwikkelaar in staat zijn.

Paul van den HeuvelSr. Projectontwikkelaar NovaForm

De sloop van de zes viaducten van de oude A9 door Badhoevedorp doet letterlijk veel stof opwaaien. Van de sloop van het eerste viaduct hebben we meteen een time laps gemaakt. Deze is ingezet bij voorlichting over de sloop van de overige viaducten. Zo konden we de inwoners van Badhoevedorp op een aantrekkelijke wijze voorbereiden op wat er ging komen. Het resultaat mocht er zijn. Een zeer mooie time lapse die op social veel publiciteit heeft gegenereerd voor het project en werd gewaardeerd door de doelgroepen.

Gerben van der HurkAdviseur omgevingscommunicatie omlegging A9 Badhoevedorp

Na ruim twee jaar hard werken aan Rijksgebouw De Knoop is iedereen trots op het resultaat. Een timelapse zoals The Timewriters die maken brengt in beeld wat er allemaal is gebeurd. Een mooi en tijdloos document, voor de makers, en de gebruikers!

Wivine HoexSenior Manager Marketing - Ballast Nedam

De bouw van een nieuw zwembad is voor veel gemeenten een groot en belangrijk project. Er gaan jaren van planning en besluitvorming aan vooraf. Toen het eenmaal zover was, had de Gemeente Katwijk de wens om het gehele bouwproces in beeld brengen. De timelapseregistratie van The Timewriters heeft dat prachtig gedaan en de film is dan ook echt van toegevoegde waarde tijdens de opening en daarna.

Marc SprengersProjectleider OLCO-Sportsphere

Dankzij het deskundige advies en snelle handelen van The Timewriters hebben we het laatste deel van de sloop van dit immense gebouw prachtig in beeld kunnen brengen. Met name dit laatste deel was het meest spectaculaire deel van het slooptraject! Op 13 september 2018 vond de officiële starthandeling voor de nieuwbouw van Sequoia plaats; de aanwezigen waren erg enthousiast over de timelapse!  

Marianne KleijnenManager Vastgoed

Tudorpark is bouwen in stijl. De prachtige woningen in de kenmerkende Engelse stijl verdienen het wat ons betreft om te worden getimelapsed in hoge kwaliteit. Niet enkel om te laten zien wat we kunnen, maar we geven de toekomstige bewoners op deze manier een extra goed gevoel bij de bouw van deze bijzondere wijk.

Roy van LieshoutProjectdirecteur DURA Vermeer

Homines Bouw hanteert het motto ‘simuleren en realiseren’. Met andere woorden: We bereiden een werk eerst tot in de puntjes voor met BIM, 3D en 4D voordat we starten met bouwen. The Timewriters leverde een timelapse af die naadloos samenvalt met de gesimuleerde planning. Een prachtige uitbeelding van onze filosofie.  

Karst IJtsmaDirecteur Homines Bouw B.V.